vrticiportal.com Vrtici portal - predstave, roditeljstvo, repertoar, zdravlje dece, ishrana dece, pitajte doktora, vrtici, igraonice, Beograd http://www.vrticiportal.com/component/content/frontpage.html Sun, 27 May 2018 23:16:21 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management sr-yu Vrtici portal, igraonice, skolice, roditelj, dete, vaspitanje http://www.vrticiportal.com/vrtici-portal--igraonice--skolice--roditelj--dete--vaspitanje.html Problemi dece su odraz problema porodice

 

Često se mnogi roditelji čude odakle se kod njihovog sina ili kćerke pojavljuju problemi. Na primer, dete je suviše nemirno, ćudljivo, agresivno, loše uči, izostaje s nastave, dolazi u sukob s nastavnicima i ukućanima, suviše je uznemireno, stidljivo, spopadaju ga svakojaki strahovi i tako dalje. Sve su to različiti simptomi dečijih problema s kojima roditelji moraju da se suočavaju.  

Zmajeva velika riznica poezije i proze za decu

 

Predstavljamo Vam najkompletnije izdanje J.J.Zmaja "Zmajeva velika riznica poezije i proze" u izdanju Pan knjige iz Novog Sada. U ovoj jedinstvenoj knjizi na 369 strana u tvrdom povezu možete pronači poeziju i priče za decu (Ala je lep ovaj svet, Pačija škola, Taši taši ...), bajke i basne, Zmajevo detinjstvo, dosetke, zagonetke i pouke u stih.  

Tiha strepnja ili panika

Strahovi kod dece

Muzika je neprocenjiva za razvoj dece

 ]]>
frontpage Tue, 12 Aug 2008 10:00:00 +0000