Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
    Početna   Montesori edukacije u organizaciji Srpske Montesori Asocijacije

Vesti >> Montesori udruženje

Montesori edukacije u organizaciji Srpske Montesori Asocijacije

01.09.2015 -
   Od novembra ove godine Srpska Montesori Asocijacija organizuje prvi put u Srbiji i regionu kvalitetnu Montesori edukaciju. Osim osnovne edukacije , biće organizovane i posebne edukacije za rad po Montesori programima od rođenja do 3. godine, od 3. do 6. godine i od 6. do 12. godine.

 

Osim osnovne edukacije koja ima za cilj prikaz pravog Montesori obrazovanja i pravilnog razvoja od rođenja do 18 godina, sa teorijskim i praktičnim prezentacijama i savetima, biće organizovane i posebne edukacije za rad po Montesori programima od rođenja do 3. godine, od 3. do 6. godine i od 6. do 12. godine.

 

Edukacije su namenjene roditeljima, vaspitačima, nastavnicima, profesorima, saradnicima, stručnjacima i drugim zainteresovanima. Obezbeđuju osnove za pravilno razumevanje optimalnog razvoja deteta  i primenu Montesori pedagogije na različitim nivoima. Osim teorije i prezentacije materijala i aktivnosti, edukacije uključuju i vežbanje sa materijalima i praktične aspekte rada sa decom kod kuće, kao i organizovanja Montesori ustanova. Time se obezbeđuje celovito razumevanje i sticanje upotrebljivog znanja.

 

Edukaciju vode stručnjaci sa međunarodnim diplomama i dugogodišnjim iskustvom u primeni Montesori metoda. Srpska Montesori Asocijcija će ovim edukacijama prvi put u Srbiji obezbediti poznavanje i primenu pravih, kvalitetnih Montesori programa, čija primena je kod nas još uvek nepoznata. 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

 
   Adresar
    Izdvajamo     Pomoć   PageRank Checking Icon
 

  Vrtići
  Igraonice
  Školice
  Bebisiting agencije
  Prodavnice i butici
  Pedijatrijske ordinacije

  Eroditelj.rs

   Vesti - Početna
  Roditeljstvo
  Zdravlje
  Pitajte doktora
  Ishrana
  Vodič - kulturna dešavanja
  Dečiji horoskop
  Vodič za dečiju štednju
   MARKETING
  KONTAKT

Napomena: sve informacije i saveti na Vrticiportal.com služe isključivo u informativno-edukativne svrhe. Sadržaj web portala u odredjenim rubrikama koje se bave zdravljem dece, ne  može zameniti odlazak Vašem pedijatru i nije zamena za lekarske preglede i dijagnoze.

 

Copyright © 2009 - 2018 Vrticiportal.com - Junior Shop, trgovina putem interneta i druge usluge - Sva prava zadržana

 
  Kopiranje, umnožavanje ili prenošenje tekstova, moguće je samo uz pismenu saglasnost redakcije sajta vrticiportal.com.
             
Muzička centrala -  online muzički magazinJuniorshop.rs -  internet prodavnica bebi i dečije opreme