Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
    Početna   Novi stiker paket „Young Love In Belgrade” na „Viber”-u

Vesti >> Predstave

Novi stiker paket „Young Love In Belgrade” na „Viber”-u

22.09.2016 -
   Nakon Moskve, Pariza, Njujorka i Tokija, Grad Beograd dobija „Viber Sticker Pack” iz serije stikera „Young Love In...”. Tridesetak osobenosti Beograda nalazi se na sličicama formatiranim u „stiker paketu” ,koji će preko 754 miliona korisnika „Viber”-a širom sveta moći da upotrebljava u redovnoj komunikaciji.

 

Stiker paket „Young Love In Belgrade” globalne aplikacije za razmenu poruka namenjen je kako Beograđanima tako i gostima Beograda i biće dostupan i na srpskom i na engleskom jeziku. Ovom jedinstvenom paketu „nalepnica” koje se koriste u aplikaciji „Viber” tema je Beograd, Beograđani, njihov duh, sleng i navike.

Dizajn tim iz „Viber” centrale u Tel Avivu izradio je stikere, čiji vizuelni sadržaj predstavlja glavni grad Srbije i koji imaju za cilj da promovišu Beograd kao svetsku turističku destinaciju. Beograd je izabran da se nađe među prvih deset svetskih metropola koje su postale deo serije globalno dostupnih i omiljnih stikera „Young Love In…”.

Popularni par svoju ljubav ovoga put doživljava upravo u glavnom gradu Srbije – kraj spomenika Pobedniku, na sastanku „kod Konja”, zabavljajući se na našim rekama, vozeći bicikl Savskom promenadom, šetajući Skadarlijskom kaldrmom i gustirajući domaće specijalitete, „kulirajući” na kultnim mestima ...

Sa ciljem promocije paketa stikera „Young Love In Belgrade”, Grad Beograd i kompanija „Viber” u sredu, 28. septembra, u 17 časova zajedno organizuju veliki muzički spektakl na Trgu republike, kada će Beograđani i gosti Beograda uživati u nastupu Sent Luis benda i Sare Jovanović. 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

 
   Adresar
    Izdvajamo     Pomoć   PageRank Checking Icon
 

  Vrtići
  Igraonice
  Školice
  Bebisiting agencije
  Prodavnice i butici
  Pedijatrijske ordinacije

  Eroditelj.rs

   Vesti - Početna
  Roditeljstvo
  Zdravlje
  Pitajte doktora
  Ishrana
  Vodič - kulturna dešavanja
  Dečiji horoskop
  Vodič za dečiju štednju
   MARKETING
  KONTAKT

Napomena: sve informacije i saveti na Vrticiportal.com služe isključivo u informativno-edukativne svrhe. Sadržaj web portala u odredjenim rubrikama koje se bave zdravljem dece, ne  može zameniti odlazak Vašem pedijatru i nije zamena za lekarske preglede i dijagnoze.

 

Copyright © 2009 - 2018 Vrticiportal.com - Junior Shop, trgovina putem interneta i druge usluge - Sva prava zadržana

 
  Kopiranje, umnožavanje ili prenošenje tekstova, moguće je samo uz pismenu saglasnost redakcije sajta vrticiportal.com.
             
Muzička centrala -  online muzički magazinJuniorshop.rs -  internet prodavnica bebi i dečije opreme