Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
 
    Početna   Otvoren vrtic jezerce 2
Štampa El. pošta

  VESTI

  
Otvoren vrtić „Jezerce 2" u Resniku
03.07.2009 - izvor 24 sata
Prostor u ulici Zelenjak 8, površine 80 kvadratnih metara, nalazi se u prizemlju privatnog stambenog objekta i uzet je u zakup. U njegovu adaptaciju i opremanje iz budžeta grada uloženo je deset miliona dinara.

 
- Vrtić ima prostoriju za boravak dece, garderobu, prihvatnu kuhinju sa odvojenim ulazom, kancelariju za vaspitače i sanitarne čvorove. Ugrađen je i najsavremeniji alarmni sistem. U septembru će u opštini Rakovica biti otvoren i objekat na Vidikovačkom vencu, površine 1,5 kvadratnih metara, u kome će moći da boravi oko 300 mališana. Adaptiraće se i prostor u ulici Slavoljuba Vuksanovića, koji je besplatno ustupila Agencija za poslovni prostor. U toku ove godine saniraće se i adaptirati vrtić „Labudić", kao i kuhinja u objektu „Hajdi". Biće nabavljena i oprema za dečje radne sobe - rekla je Ljiljana Jovčić, sekretar za dečju zaštitu.

Predškolska ustanova „Rakovica" u svom sastavu ima 11 objekata za boravak dece. Svim oblicima rada obuhvaćeno je 3.298 dece jaslenog i vrtićkog uzrasta, o kojima brine 423 zaposlena radnika. U toku ove godine za investiciono održavanje i nabavku opreme za vrtiće iz gradskog budžeta biće izdvojeno oko sto miliona dinara.

 
  

 
 
 
   Adresar
    Izdvajamo     Pomoć   PageRank Checking Icon
 

  Vrtići
  Igraonice
  Školice
  Bebisiting agencije
  Prodavnice i butici
  Pedijatrijske ordinacije

  Eroditelj.rs

   Vesti - Početna
  Roditeljstvo
  Zdravlje
  Pitajte doktora
  Ishrana
  Vodič - kulturna dešavanja
  Dečiji horoskop
  Vodič za dečiju štednju
   MARKETING
  KONTAKT

Napomena: sve informacije i saveti na Vrticiportal.com služe isključivo u informativno-edukativne svrhe. Sadržaj web portala u odredjenim rubrikama koje se bave zdravljem dece, ne  može zameniti odlazak Vašem pedijatru i nije zamena za lekarske preglede i dijagnoze.

 

Copyright © 2009 - 2018 Vrticiportal.com - Junior Shop, trgovina putem interneta i druge usluge - Sva prava zadržana

 
  Kopiranje, umnožavanje ili prenošenje tekstova, moguće je samo uz pismenu saglasnost redakcije sajta vrticiportal.com.
             
Muzička centrala -  online muzički magazinJuniorshop.rs -  internet prodavnica bebi i dečije opreme