Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
 
    Početna   Vesti   Izašao prvi broj Dizni časopisa za decu "Fića i Feđa"

Vesti >> Časopisi za decu i roditelje

Izašao prvi broj Dizni časopisa

za decu "Fića i Feđa"

22.03.2012
     Ako ste gledali Diznijev crtani film Fića i Feđa  koji je osvojio mnoge porodice i njihove velike i male gledaoce a koji se emituje na RTS-u u Dizni bloku vikendom 11 do 13 h, obožavaćete i časopis koji se zahvaljujući izdavačkoj kući Egmont od 15. marta našao i na našim kioscima a izlaziće dvomesečno.


Ovaj zabavan Diznijev časopis namenjen je radoznaloj, kreativnoj i duhovitoj deci uzrasta od 6 do 13 godina ali i njihovim roditeljima koji i dalje maštaju i zajedno sa svojom decom rado gledaju crtane filmove i čitaju stripove.

Časopis sadrži stripove, igre, kvizove, postere, vesti iz Danograda, kreativne radionice seckanja, duhovite savete (npr. Stekni diplomu iz "pozovite odmah" (telefonskog) marketinga) koji će nasmejati sve članove porodice. Na zabavan način, čitaoci vežbaju i gramatiku popunjavajući praznine u tekstu određenim vrstama reči ili izmišljajući svoju priču ispisujući dijaloge u prazne oblačiće stripa.

Glavni likovi u Danogradu:

Fića je klinac pun velikih ideja. Dan mu je uspeo samo ako je pun novotarija i avantura. Rođeni vođa!

Feđa je njegov polubrat, doseljenik iz Britanije, momak od akcije; super-pametan dečko koji više voli da misli nego da govori a kada on progovori - svi slušaju.

Slađana je njihova starija sestra, tinejdžerka koja je za njih i njihove novotarije prava napast i ima neodoljivu potrebu da ih tužaka mami. Inače je draga baš jer je plahovita, nervozna i brbljiva ali i zaljubljena u Jocu, što čini drugu, nežniju stranu njene prirode.

Mama i tata Fiće, Feđe i Slađe su beskrajno strpljivi i veseli ali i neobični jer ne gnjave svoju decu a imaju i svoje hobije i prijatelje sa kojima se druže.

Paja kljunar (i njegov Alter-ego Agent P) je njihov kućni ljubimac koji se transformiše u super Agenta P koji čuva Prigradsku teritorju od zla dr Dufenšmrca.

Dr Dufenšmrc je ludi naučnik, više ekscentrik nego što je zaista zao, šef Istituta za Zlologiju.

"Fiću i Feđu" ćete zavoleti jer njihov jedinstven smisao za humor i kreativnost podstiču veru da je u životu sve moguće ako u to verujete i da maštovitost dece treba podržavati i negovati.

Njihovi dijalozi puni su provokativnog humora, neobičnih fraza i kovanica, inventivnosti i nesputane mašte a odnos braće i starije sestre koja ih voli ali ih stalno kinji posebno je zabavan jer se mnogi identifikuju sa njihovim likovima.

Dobro došli u novo izdanje najzabavnijeg i najneobičnijeg časopisa "Fića i Feđa"!

Ako niste imali prilike, pogledajte crtani film koji se emituje na RTS-u u Dizni bloku vikendom 9 do 11:
 
 


 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

 
   Adresar
    Izdvajamo     Pomoć   PageRank Checking Icon
 
  Vrtići
  Igraonice
  Školice
  Bebisiting agencije
  Prodavnice i butici
  Pedijatrijske ordinacije
   Vesti - Početna
  Roditeljstvo
  Zdravlje
  Pitajte doktora
  Ishrana
  Vodič - kulturna dešavanja
  Dečiji horoskop
  Vodič za dečiju štednju
   MARKETING
  KONTAKT

Napomena: sve informacije i saveti na Vrticiportal.com služe isključivo u informativno-edukativne svrhe. Sadržaj web portala u odredjenim rubrikama koje se bave zdravljem dece, ne  može zameniti odlazak Vašem pedijatru i nije zamena za lekarske preglede i dijagnoze.

 

Copyright © 2009 - 2018 Vrticiportal.com - Junior Shop, trgovina putem interneta i druge usluge - Sva prava zadržana

 
  Kopiranje, umnožavanje ili prenošenje tekstova, moguće je samo uz pismenu saglasnost redakcije sajta vrticiportal.com.
             
Muzička centrala -  online muzički magazinJuniorshop.rs -  internet prodavnica bebi i dečije opreme