Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
 
    Početna   Vesti   Takmičenje u sklapanju Lego kocki u Delta sitiju

Vesti >> Dečije radionice

Nagradno takmičenje u sklapanju Lego kockica u Delta sitiju

23.08.2012 - vrticiportal D.V.P.
   Od 25.08. do 04.09.2012 godine u Delta sitiju će biti održana akcija "Igrom do škole" u okviru koje će biti održano nagradno takmičenje u brzom sklapanju Lego kocki, druženje sa dečijim piscima i još mnogo toga.


Svakog dana, u periodu od 11 do 21 čas, svi zainteresovani mališani imaće priliku da se prijave na infopultu Delta Cityja i okušaju svoju sreću da za što kraće vreme sklope Lego set. U utorak 4.septembra, u 18 časova, biće organizovano svečano proglašenje pobednika, kojima će biti uručene vredne nagrade.


Zanimljivo je to što će i članovi jedinog udruženja ljubitelja Lego kocki u Srbiji - “Skockani”, dati svoj doprinos akciji i izložiti svoje zanimljive radove.


Aktivni učesnik biće i knjižara “Vulkan”. Pored uobičajene prodaje knjiga, koje će biti na popustu od 10 odsto, biće organizovana druženja sa poznatim dečijim piscima i javna čitanja knjiga. Tako je za ponedeljak 27.avgust, u 17 časova, zakazano druženje sa piscem Kreativnog centra - Violetom Babić. Ona je autor poznatih knjiga namenjenih tinejdžerima, kao što su “Knjiga za svakog dečka” i “Knjiga za devojke i njihove momke” I mnoge druge.


Kako bi akcija “Igrom do škole” bila i edukativna, predstavnici UMS škole za talente, organizovaće javne časove glume i plesa. Tokom dva vikenda, 25. i 26.avgusta i 1.i 2.septembra, od 12 do 13 časova, glumica Andrijana Gavrilović i koreograf Toma Đorđević, zajedno sa svojim učenicima, pokazaće osnovne veštine glume i plesa koje se uče u ovoj školi. Svi zainteresovani posetioci imaće priliku da im se pridruže na javnim časovima kako bi i sami nešto naučili o ovim umetničkim oblastima.


Delta City poziva svu decu da dođu u šoping mol i provedu poslednje dane raspusta uživajući u igri i društvu svojih vršnjaka.


 

 

Komentari 

 
0 # lego kockemilos 30-08-2012 09:55
Da li ja mogu da ucestvujem na takmicenju s obzirom da imam 10 godina?
Odgovori | Citiraj i odgovori | Citiraj
 
 
0 # Lego kockeVrticiportal 30-08-2012 11:43
Zdravo Miloše, koliko je nama poznato za učestvovanje nema ograničenja što se tiče godina deteta, a akcija je organizovana pred početak školske godine, tako da je okrenuta školarcima u svakom slučaju. Želimo ti puno sreće u brzom sklapanju Lego kockica.

Vrticiportal.com
Odgovori | Citiraj i odgovori | Citiraj
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

 
   Adresar
    Izdvajamo     Pomoć   PageRank Checking Icon
 
  Vrtići
  Igraonice
  Školice
  Bebisiting agencije
  Prodavnice i butici
  Pedijatrijske ordinacije
   Vesti - Početna
  Roditeljstvo
  Zdravlje
  Pitajte doktora
  Ishrana
  Vodič - kulturna dešavanja
  Dečiji horoskop
  Vodič za dečiju štednju
   MARKETING
  KONTAKT

Napomena: sve informacije i saveti na Vrticiportal.com služe isključivo u informativno-edukativne svrhe. Sadržaj web portala u odredjenim rubrikama koje se bave zdravljem dece, ne  može zameniti odlazak Vašem pedijatru i nije zamena za lekarske preglede i dijagnoze.

 

Copyright © 2009 - 2018 Vrticiportal.com - Junior Shop, trgovina putem interneta i druge usluge - Sva prava zadržana

 
  Kopiranje, umnožavanje ili prenošenje tekstova, moguće je samo uz pismenu saglasnost redakcije sajta vrticiportal.com.
             
Muzička centrala -  online muzički magazinJuniorshop.rs -  internet prodavnica bebi i dečije opreme