Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
    Početna   Prodavnice i butici   TEXTIL


TEXTIL

TEXTIL


Ulica : Milutina Milankovića 112
Grad : Beograd
Email : office@textil.rs
Web sajt : http://shop.textil.rs
Kontakt : 011/ 213-3091; 011/ 213-8588
Mobilni :


O Nama :

  Textil doo iz Jagodine bavi se proizvodnjom i prodajom:

  Posteljina     onama
  Jorgana
  Jastuka
  Jastučnica
  Naddušeka
  Stolnjaka
  Garnitura
  Peškira
  Streč frotira

   Textil d.o.o. iz Jagodine je privatno proizvodno preduzeće sa porodičnom tradicijom i iskustvom preko 20 godina u proizvodnji i prodaji sopstvenih tekstilnih proizvoda. Osnovan 1986.godine Textil je bio jedan od pionira u privatnom preduzetnistvu iz ove oblasti. Iz godine u godinu povećavao se obim proizvodnje, nicali su novi proizvodni objekti, nova tehnologija i zapošljavani obučeni radnici. Sada smo vodeća firma u ovoj oblasti u regionu koja se svojim uspehom znatno izdvaja u odnosu na konkurenciju u okruženju.

 
 POSTELJINE

  Nova kolekcija šarenih posteljina za opušten i udoban životni stil. Posteljina izradjena od čistog pamuka unosi stil i eleganciju u vašu spavaću sobu. Kolekcija se sastoji od: čaršava za dušek, jastučnice i jorganske navlake.


 

 JORGANI

  “Dobar dan počinje noću”.
Gornja površina materijala ovih jorgana je fantastično mekana, nežna i prijatna. Naš program proizvodnje jorgana zadovoljava sve zahteve udobnog i zdravog spavanja. Mekano jezgro punjeno je finim trodimenzionalnim šupljim vlaknom-koje daje isti perfektan osećaj spavanja na paperju. Posebna tehnika prošivanja obezbeđuje maksimalnu elastičnost i propustljivost vazduha a Vama opušteno spavanje. Mogućnost izrade dimenzija po želji kupaca.


 JASTUCI

  Navlaka za jastuke od čistog pamuka ili polupamuka sa zatvaračem i silikonskim šupljim vlaknim produžiće životni vek vašeg jastuka. Gornja povrsina materijala ovih jorgana i jastuka je fantastično mekana, nežna i prijatna. To je postignuto posebnom 100% pamučnom tkaninom velike gustine. Štepovi obezbedjuju da se u toku pranja održi punjenje kao i optimalna klimatska zona za opušteno spavanje.


 
 JASTUČNICE

  Bogatstvo boja i dezena uneće toplinu u Vaš dom. Izrađene su od mekane 100% pamučne tkanine. Lako se održavaju pranjem u mašinama za pranje i sušenjem u mašinama za sušenje.


 
 NADDUŠECI

  Naddušek ŠTEPANI
Spoljna strana štepanih naddušeka izrađuje se od 100% pamučnog materijala i polikotona. Punilo od silikoniziranog poliesterskog šupljeg vlakna onemogućava stvaranje grinja, ne zadržava neprijatne mirise i ne stvara prašinu a Vama obezbeđuje potpuno zdravo okruženje. Štepovi su urađeni tako da se u toku pranja održi punjenje i volumenoznost doprinoseći Vašem opuštenom spavanju. Zahvaljujući lastežu čvrsto prijanjaju za Vaš dušek. Laki su za održavanje, peru se u mašini za veš na 600C.

Naddušek VODOOTPORNI
03Svake noći u toku spavanja prosečno izgubimo pola litre tečnosti preko kože, a po nekada i čitav litar. Nažalost većina dušeka je izrađena tako da upije svu tečnost. U takvim uslovima toplo ljudsko telo stvara idealne uslove za stvaranje grinja koje su inače glavni uzročnici nastanka alergija. Da bi ste izbegli takav problem pomoći će Vam vodootporni naddušeci A, B i C.

Naddušek od MEMORY pene
Miran i zdrav san neophodan je za normalno funkcionisanje organizma, pa je pravilan položaj glave, vrata i tela od neprocenjive važnosti. Naddušek od memory pene karakteriše velika elastičnost i osetljivost na temperaturu, pa veoma brzo, u roku od nekoliko minuta, zauzima oblik tela što omogućava pravilan položaj pri spavanju, a time bolju prokrvljenost glave, vrata, ramena, ledja i drugih delova tela.


Naš cilj je poboljšanje kvaliteta zivota naših postojećih i potencijalnih kupaca kroz totalni komfor proizvoda textil-a.

Prednosti poslovanja sa Textil-om:
  • Zahvaljujući iskustvu preko 20 godina mi znamo potrebe naših i Vaših kupaca
  • Možemo da izradimo proizvode po Vašoj želji.
  • Isporuka brza i efikasna.

 PRODAJNA MESTA - PRODAVNICE PREZENT

BEOGRAD
Milutina Milankovića 112
011 2133 091; 011 2138-588; 011 2137-235
NOVI SAD
Futoška 63
021 529 281
SUBOTICA
Nušićeva 6 024 523 257
KIKINDA
Miloša Velikog 18
023 28 599
ZRENJANIN
Pupinova 20
023 511 593
SREMSKA MITROVICA
Zanatlijska 2
022 615 020
ŠABAC 
Karađororđeva 68
015 346 506
KRAGUJEVAC
tpc. Radnički I sprat, lokal br.3
034 361 384
JAGODINA Sindjelićeva 11
035 232 701
NIŠ 
Dušanov Bazar, lok.9 018 258 095 

 

Naše proizvode redovno izlažemo na sajmu u Frankfurtu, Beogradu i Novom Sadu. Godišnje proizvedemo oko 450 000 proizvodnih jedinica. Firma textil d.o.o. posluje na prostoru od 3500m2 i zapošljava preko 110 visoko obučenih radnika.


Sa nama se lepše sanja.
Textil d.o.o.

 

  Poseta: 10820
 
   Adresar
    Izdvajamo     Pomoć   PageRank Checking Icon
 

  Vrtići
  Igraonice
  Školice
  Bebisiting agencije
  Prodavnice i butici
  Pedijatrijske ordinacije

  Eroditelj.rs

   Vesti - Početna
  Roditeljstvo
  Zdravlje
  Pitajte doktora
  Ishrana
  Vodič - kulturna dešavanja
  Dečiji horoskop
  Vodič za dečiju štednju
   MARKETING
  KONTAKT

Napomena: sve informacije i saveti na Vrticiportal.com služe isključivo u informativno-edukativne svrhe. Sadržaj web portala u odredjenim rubrikama koje se bave zdravljem dece, ne  može zameniti odlazak Vašem pedijatru i nije zamena za lekarske preglede i dijagnoze.

 

Copyright © 2009 - 2018 Vrticiportal.com - Junior Shop, trgovina putem interneta i druge usluge - Sva prava zadržana

 
  Kopiranje, umnožavanje ili prenošenje tekstova, moguće je samo uz pismenu saglasnost redakcije sajta vrticiportal.com.
             
Muzička centrala -  online muzički magazinJuniorshop.rs -  internet prodavnica bebi i dečije opreme