Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
    Početna   Vesti   Vikend predstave za decu u Teatru 78

Vesti >> Dečije predstave

Vikend predstave za decu u Teatru 78

20.04.2015 -
   Ovog vikenda u pozorištu za decu „Teatar 78“ očekuju vas dve zanimljive i edukativne predstave za decu, "Asteriks i Obeliks" u subotu i "Porodica Kremenko" u nedelju.

 

 • ASTERIKS I OBELIKS – subota 25.04. u 17h
 • PORODICA KREMENKO - nedelja 26.04. u 12hAsteriks i Obeliks je zanimljiva,  edukativna, zabavna i šarolika predstava, nastala po motivima stripa „Asteriks“. Pored osnovnih likova iz stripa u predstavi se umesto Cezara pojavljuje „strašna i grozna“ ali lepa Cezarica Julijana Mrgudić koja je odlučila da zabrani deci da se igraju i da sve igračke ovog sveta pripadaju samo njoj i da nikom ništa neće da da. Naravno da joj smeta  malo Galsko selo, pa odlučuje da natera vrača da joj oda tajnu čarobnog napitka da bi postala najjača na svetu i da sve bude njeno i samo njeno. Posle niza komičnih scena Julijana se zaljubljuje, menja svoje prezime iz Mrgudić u Dobrić i saznaje da lepota nije najvažnija i da nije sramota kad neko nešto ne zna  već da je sramota kad neko neće da uči.

Predstava je namenjena uzrastu od 3 do 12 godina. Trajanje predstave: 50 minuta.

 • Uloge: Nikola Marković, Ljubav Stanković, Đurđa Pavlović, Tanja Mladenović(Aleksandra Rukavina)
 • Realizacija: Teatar na Savi


Porodica Kremenko je priča o odrastanju, prvom poljupcu i prvoj ljubavi, ali i priča o tome kako se čitavog života treba truditi i iznova osvajati srce drage osobe.

Svanuo je novi dan u Kamengradu. Fred Kremenko uživa u miru i tišini, Vilma radi jutarnju gimnastiku, njihova ćerkica Kamičak se pakuje jer putuje kod bake Koviljke kod koje će provesti letnji raspust. Bilo bi ovo jedno obično nedeljno prepodne da  njihov komšija Bam-bam nije po prvi put osetio leptiriće u stomaku. U koga se on zaljubio? Da li će poverovati u čika Fredovu priču o pčelicama i cvetićima? Ko su Biserka i Serenadica? Šta je „cmok-cmok“ ples?  Na koje načine možemo da osvojimo simpatijino srce? Drage mame i tate, da li možete da budete romantični i nakon dvadeset, trideset godina braka?  Sve ovo možete otkriti u najnovijoj avanturi porodice Kremenko: ljubavnim jadima malog Bam-bama.
 

 • Tekst i režija: Lazar Dubovac
 • Igraju: Marijana Dugalić, Nemanja Janičić, Ammar Mešić, Anđela
 • Popović.
 • Scenografija: Tanja Žiropađa
 • Kostim: Tatjana Cvjetković
 • Muzika: Branko Kovačić
 • Koreograf: Ivana DubovacKarte za predstave se mogu kupiti svakog radnog dana od 10 do 16 časova u kancelariji broj 1 Teatra 78, Resavska 78, i pola sata pre predstave na blagajni Teatra 78.


 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

 
   Adresar
    Izdvajamo     Pomoć   PageRank Checking Icon
 

  Vrtići
  Igraonice
  Školice
  Bebisiting agencije
  Prodavnice i butici
  Pedijatrijske ordinacije

  Eroditelj.rs

   Vesti - Početna
  Roditeljstvo
  Zdravlje
  Pitajte doktora
  Ishrana
  Vodič - kulturna dešavanja
  Dečiji horoskop
  Vodič za dečiju štednju
   MARKETING
  KONTAKT

Napomena: sve informacije i saveti na Vrticiportal.com služe isključivo u informativno-edukativne svrhe. Sadržaj web portala u odredjenim rubrikama koje se bave zdravljem dece, ne  može zameniti odlazak Vašem pedijatru i nije zamena za lekarske preglede i dijagnoze.

 

Copyright © 2009 - 2018 Vrticiportal.com - Junior Shop, trgovina putem interneta i druge usluge - Sva prava zadržana

 
  Kopiranje, umnožavanje ili prenošenje tekstova, moguće je samo uz pismenu saglasnost redakcije sajta vrticiportal.com.
             
Muzička centrala - online muzički magazinJuniorshop.rs - internet prodavnica bebi i dečije opreme